Izgoreo autobus u Niškoj banji, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2020, 16:08

Izgoreo autobus u Niškoj banji, nema povređenih

Niške vesti prenose da je na okretnici u Niškoj banji potpuno izgoreo autobus, ali da nema povređenih, te da je u policiji rečeno da je vatra ugašena.

Reč je o autobusu Niš ekspresa, a prema navodima očevidaca u trenutku kada je on izbio nije bilo putnika u autobusu, ali se čula jaka eksplozija.

Niške vesti navode da je požar niškoj Policijskoj upravi prijavljen u 13:40 nakon čega su se ka Niškoj Banji uputila tri vatrogasna vozila sa 6 pripadnika Vatrogasno-spasilačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedinice.

Za sada nema zvaničnih informacija iz policije o uzroku požara.

Na snimku koji su Južne vesti objavile na Tviteru vidi se veliki plamen kako bukti i dim koji se uzdiže iznad izgorelog autobusa.

Beogradski mediji navode da je u pitanju autobus gradskog saobraćaja.

"Trenutno se radi uvidaj radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastao požar. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo", receno je Niškim Vestima u policiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.