Ivica Dačić: Vlada danas ne bira šef BIA

Izvor: Glas javnosti, 02.Avg.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić: Vlada danas ne bira šef BIA

SREMSKA KAMENICA - Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da vlada na današnjoj sednici najverovatnije neće izabrati novog načelnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Dačić je novinarima u Sremskoj Kamenici to objasnio rekavši da bi tek za nekoliko dana trebalo da stupe na snagu izmene Zakona o osnovama >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uređenja službi bezbednosti Republike Srbije.

"Vlada Srbije ne želi da donosi odluke mimo ustaljene procedure i zato će sačekati da zakon stupi na snagu", rekao je Dačić i dodao da će Savet za nacionalnu bezbednost uskoro predložiti kandidata za načelnika BIA, o čemu će vlada raspravljati.

Premijer je najavio da vlada neće ići na kolektivni godišnji odmor, već će zasedati celog leta. "Zašto bih išao na odmor kada sam nedavno izabran!?", rekao je Dačić novinarima.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada danas neće birati šefa BIA

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2012

Vlada Srbije na današnjoj sednici najverovatnije neće izabrati novog načelnika Bezbednosno informativne agencije, rekao je premijer Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Vlada ne ide na odmor!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2012

Premijer kaže da Vlada na današnjoj sednici najverovatnije neće izabrati novog načelnika BIA

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.