Isplivao snimak premijerke zemlje koja ulazi u NATO; Razuzdana VIDEO

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 12:14

Isplivao snimak premijerke zemlje koja ulazi u NATO; "Razuzdana" VIDEO

Finska premijerka Sana Marin našla se na udaru javnosti zbog jednog video snimka.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak gde se premijerka "neprikladno" ponašala na jednoj žurci, što je izazvalo brojke komentare i negativne reakcije. Neki su, pak, tvrdili, da se ponašala razuzdano i da je navodno bila pod uticajem narkotika.

"Nisam se drogirala, nisam uzela ništa sem alkohola. Igrala sam i pevala, što je potpuno legalno", kazala je Marin.

"Raša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tudej" na ruskom jeziku podseća da se Marin prošle godine izvinjavala zato što je prisustvovala zabavi gde se služio alkohol. Posle toga, bila je u provodu u jednom od klubova u Helsinkiju iako je trebalo da bude u samoizolaciji. Naime, ona je ostavila poslovni telefon kod kuće, a na taj aparat stigla joj je poruka da je zaražena koronavirusom.

Podseća radi, Finska je privukla pažnju svetske javnosti pošto je zatražila članstvo u NATO pošto je počela vojna operacija Rusije u Ukrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opušteno izdanje finske premijerke naljutilo deo javnosti: Plesala sam, pevala i malo popila, ništa nelegalno

Izvor: Danas, 18.Avg.2022

Sana Marin, premijerka Finske, ponovo je došla u fokus javnosti nakon što su na društvenim mrežama objavljeni snimci sa jedne privatne zabave na kojima se može videti kako i finska premijerka, za pojedince ipak malo preterano, uživa u druženju sa prijateljima.

Nastavak na Danas...

"IGRALA SAM, PEVALA, RADILA LEGALNE STVARI" Nova afera u Finskoj, lepa premijerka ponovo na udaru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022

Finska premijerka na udaru zbog snimka sa zabave..Finska premijerka Sana Marin našla se na udaru kritika nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži video-snimak na kojem se ona "ludo" zabavlja na jednoj žurki...Poslanik iz vladajuće koalicije pozvao je da premijerka uradi test na drogu...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.