Interes UAE za meso iz Srbije

Izvor: Danas, 19.Nov.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interes UAE za meso iz Srbije

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) zainteresovani su za prehrambene proizvode iz Srbije, posebno za goveđe i ovčije meso, rečeno je danas na sastanku ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića sa državnom ministarkom za bezbednost hrane Ujedinjenih Arapskih Emirata Mariam Bint Mohamed Almheiri. Članak Interes UAE za meso iz Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prednosti i mane e-trgovine u Srbiji i regionu

Izvor: Danas, 19.Nov.2018

Online trgovina je sve popularnija u regionu, ali ima dosta prostora za napredak. Članak Prednosti i mane e-trgovine u Srbiji i regionu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

UAE zainteresovani za prehrambene proizvode

Izvor: RTS, 19.Nov.2018

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i državna ministarka za bezbednost hrane Ujedinjenih Arapskih Emirata Mariam Bint Muhamed Almheiri razgovarali su o mogućnostima za povećanje obima robne razmene između dve zemlje i saradnji u drugim privrednim...

Nastavak na RTS...

Škola promovisala organske proizvode

Izvor: Danas, 20.Nov.2018, 14:53

Poljoprivredna škola sa domom učenika „Sonja Marinković“ u Požarevcu, počela je sa izradom zdravih, organskih proizvoda, a za početak to su džem od šljive i cvekle i sok od aronije. Članak Škola promovisala organske proizvode se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.