Ilić: Pravio bih vladu sa Dačićem

Izvor: Blic, 24.Mar.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Pravio bih vladu sa Dačićem

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da bi koalicija okupljena oko naprednjaka pravila buduću vladu sa socijalistima Ivice Dačića.

"Sa Dačićem ćemo sigurno razgovarati", rekao je Ilić

.

Na pitanje koliko je realno da vladu formiraju DS i SNS, Ilić je rekao da on to nikako ne vidi.

"To mi je potpuno nemoguće, jer smo se i u startu, kada smo Tomislav Nikolić i ja pravili koaliciju, dogovorili da to ne dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u obzir", rekao je Ilić.

Kao uslov za partnerstvo sa koalicijom oko naprednjaka, Ilić ističe da je neophodno "da se ne koče ekonomski procesi, ali da se s druge strane ekonomskim jačanjem približimo Evropi".

"Zato svi građani treba da glasaju za našu listu jer jedino mi garantujemo prave promene i to sto odsto", kazao je Ilić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velimir Ilić: Pravio bih vladu sa Dačićem

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Mar.2012

BEOGRAD - Kao uslov za partnerstvo sa koalicijom oko naprednjaka, Ilić ističe da je neophodno "da se ne koče ekonomski procesi, ali da se s druge strane ekonomskim jačanjem približimo Evropi".

Nastavak na SEEbiz.eu...

Ilić: Nikako sa DS i URS

Izvor: Šumadija Press, 24.Mar.2012

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da bi koalicija okupljena oko naprednjaka pravila buduću vladu sa socijalistima Ivice Dačića.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.