Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2020, 14:53

"Holanđanin" odgovoran za rasulo EU Samita

BRISEL - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je predsjednik holandske Vlade Mark Rute odgovoran za blokadu na samitu EU gdje lideri bloka već treći dan pokušavaju da isposluju paket ekonomskog oporavka za članice najgore pogođene pandemijom virusa korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE ZNAM ZAŠTO ME RUTE MRZI" Orban: Holandija će biti kriva ako EU ne postigne dogovor na samitu u Briselu

Izvor: Blic, 19.Jul.2020

Mađarski premijer Viktor Orban optužio je danas holandskog kolegu Marka Rutea za zastoj na samitu EU, na kojem lideri već treći dan pokušavaju da postignu sporazum o planu privrednog oporavka Unije pogođene pandemijom korona virusa.

Nastavak na Blic...

Rute: Napredujemo

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 07:24

Brisel -- Holandski premijer Mark Rute izjavio je danas da su lideri EU napredovali ka postizanju sporazuma o planu oživljavanja ekonomija...On je, međutim, upozorio i da bi pregovori mogli da propadnu..."Sinoć to nije izgledalo dobro, međutim osećam da u celini napredujemo", rekao je Rute novinarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.