Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2021, 14:33

Grujičić: Odluka o poništavanju izborna u Srebrenici sramota i cirkus

SREBRENICA - Odluka Centralne izborne komisije BiH da poništi rezultate izbora u Srebrenici je cirkus koji ponovo pokazuje da BiH nije pravna država, kaže za "Nezavisne" Mladen Grujičić, koji je bio zajednički kandidat stranaka iz RS za načelnika opštine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujičić: Zbog 50 sumnjivih glasova, poništili su mi pobedu od 1.200 glasova razlike

Izvor: Blic, 21.Jan.2021

Odluka CIK BiH da poništi rezultate izbora u Srebrenici je očekivana iz razloga što je CIK od početka pravila cirkus od ovih ovih izbora, tvrdi načelnik opštine Mladen Grujiić.

Nastavak na Blic...

"OVO JE CIRKUS, BIH NIJE PRAVNA DRŽAVA" Načelnik Opštine Srebrenica odgovorio šta misli o odluci izborne komisije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021

Grujičić ističe da je "šest ljudi selo i poništilo volju građana"..Načelnik Opštine Srebrenica Mladen Grujičić ocenio je kao sramnu odluku Centralne izborne komisije BiH da poništi tamošnje lokalne izbore...- Odluka Centralne izborne komisije BiH da poništi rezultate izbora u Srebrenici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.