Gradski odbor SNS u Čačku predlaže smenu Nebojše Stefanovića

Izvor: Beta, 14.Maj.2021, 17:08

Gradski odbor SNS u Čačku predlaže smenu Nebojše Stefanovića

 Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku doneo je jednoglasno odluku da se Izvršnom odboru stranke preporuči da se funkcioner Nebojša Stefanović smeni sa mesta ministra odbrane i isključi iz stranke, rečeno je danas agenciji Beta u tom odboru.Odluka je doneta na sastanku Gradskog odbora koji je održan sinoć u Čačku i kome je prisustvovao i narodni poslanik SNS-a iz Priboja Krsto Janušević, koji je u stranci resorno zadužen za nadzor i kontrolu rada lokalnih stranačkih odbora u zapadnoj Srbiji.Kako agencija Beta nezvanično saznaje, na sastanku su iznete primedbe na rad Nebojše Stefanovića u vreme dok je bio ministar policije i kada je posedovao informacije vezane za delatnost kriminalne grupe Veljka Belivuka, koja je ugrožavala i bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Stefanoviću se zamera da ta saznanja nije podelio sa Vučićem ali ni sa ostalim ljudima zaduženim za Vučićevu bezbednost.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Odbor vladajućeg SNS-a u Čačku predložio smenu Nebojše Stefanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Maj.2021

Gradski odbor vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku doneo je jednoglasno odluku da se Izvršnom odboru stranke preporuči da se funkcioner Nebojša Stefanović smeni sa mesta ministra odbrane i isključi iz stranke, rečeno je u petak, 14. maja, agenciji Beta u tom odboru. Kako agencija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.