Izvor: TvojPortal.com, 20.Jun.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradnja mosta Zemun-Borča u drugoj polovini godine

20.06.2011.
BEOGRAD,  (Beta) - Ambasador Kine u Srbiji Vej Djinghua izjavio je u ponedeljak da će most na Dunavu, izmedju Zemuna i Borče, početi da se gradi u drugoj polovini godine.
"Verujem da će taj most postati model za uspešnu saradnju u oblasti infrastrukture i energetike", rekao je ambasador u ponedeljak na otvaranju Poslovnog foruma Srbija-Kina u Privrednoj komori Srbije, ali nije precizirao detalje o izgradnji.
Ugovor o izgradnji mosta Borča-Zemun, sredinom aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << prošle godine potpisali su gradonačelnik Beograda Dragan Djilas, ministarka za NIP Verica Kalanović i zamenik predsednika kompanije Čajna roud end bridžis korporejš Lu Čan, kineske kompanije koja će graditi most.
opširnije možete procitati na ovom linku

Gradnjamost na Dunavuizmedju Zemuna i Borče,Ambasador Kine u Srbijisaradnja u oblasti infrastrukture i energetike

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.