Gotovo jednoglasno nepoverenje Nebojši Stefanoviću?

Izvor: Danas, 15.Maj.2021, 07:34

Gotovo jednoglasno nepoverenje Nebojši Stefanoviću?

Članovi Gradskog odbora SNS u Nišu u četvrtak uveče su izglasali nepoverenje stranačkim funkcionerima Nebojši Stefanoviću, ali i Zlatiboru Lončaru, a o (ne)poverenju se ovih dana izjašnjavaju i opštinski, pa i mesni odbori te stranke u Nišavskom i Pirotskom okrugu, saopštili su juče izvori Danasa bliski ovoj stranci.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Leskovački odbor SNS se izjašnjava o nepoverenju Stefanoviću i Lončaru u ponedeljak

Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2021

LESKOVAC..Odbori SNS u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu imaju rok do ponedeljka da se izjasne o (ne)poverenju ministru odbrane i članu Predsedništva SNS Nebojši Stefanoviću i njegovu smenu sa mesta predsednika Gradskog odbora u Beogrdau...Ovo je zatražio na tviteru narodni poslanik SNS-a Vladimir...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.