Gojković tvrdi da je napadnuta u kabinetu, Dveri demantuju

Izvor: N1 televizija, 31.Okt.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković tvrdi da je napadnuta u kabinetu, Dveri demantuju

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković saopštila je da je troje poslanika Dveri upalo u njenu kancelariju i vređalo je. Boško Obradović demantuje te tvrdnje i kaže da je samo došao po pojašnjenje.

Prema njenim rečima, Boško Obradović, Marija Janjušević i Srđan Nogo su nasilno upali u njenu kancelariju, vikali, vređali je, kao i žene koje rade u njenom kabinetu.

Prema njenim rečima, oni joj nisu dozvolili da izađe iz kancelarije zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ih je izbacila napolje.

"Ovo se dešavalo samo u fašističkim režimima", ocenila je Gojković i dodala: "Nisam želela to da dozvolim, da se ponižava parlament, da parlament bude fašistički poligon, nisam želela i neću dozvoliti da se napada bilo koja žena ovde, ne mislim samo na sebe, već na saradnice i pripadnice službe obezbeđenja, a njih su oni grubo vređali".

Na pitanje N1 da li je bilo fizičkog obračuna, Maja Gojković je odgovorila da jeste jer, kako kaže, fizički ih je izbacila iz kancelarije nakon što joj nisu dozvoljavali da izađe.

Ona je kazala da je ponosna što je troje poslanika Dveri uspela sama da izbaci iz kabineta.

"Sama sam uspela sve troje da fizički izbacim iz svoje kancelarije i ponosna sam na to, jer ću na svaki način zaštiti žene koje se bave politikom, kao i Narodnu skupštinu Republike Srbije", rekla je Gojković.

Obradović: Samo sam došao da pitam što sam isključen

Boško Obradović kaže da je laž da je fizički napao Maju Gojković.

Obradović je rekao da je do kancelarije predsednice parlamenta došao jer je hteo da je pita zašto je isključen sa sednice.

Po njegovim rečima, izrečene su mu tri opomene, ali ne i mere udaljenja sa sednice.

Obradović, koji je prošle nedelje isključen sa sednice, rekao je novinarima u Skupštini Srbije da su do sada isključena četiri poslanika sa daljeg zasedanja parlamenta, među kojima su on i poslanici Dveri Srđan Nogo i Marija Janjušević, ali nikada nisu dobili odluku zašto su isključeni.

"Kada sam juče i danas pokušao da uđem na sednicu obezbeđenje me je sprečilo, bez obrazloženja kako ja kao poslanik ne mogu da prisustvujem sednici. Kada sam otišao da o tome pitam Gojković, rečeno mi je da je na sastanku i da ne može da me primi. Pokucao sam na njena vrata, ušao u kabinet i video da nikakvog sastanka nema, da je sama i da je sve laž i foliranje kao što je uvek slučaj kada je u pitanju SNS", rekao je Obradović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.