Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2023, 14:27

Godišnjica početka NATO bombardovanja obeležena i u Kikindi

Povodom obeležavanja 24 godine od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, u Kikindi su položeni venci na spomen ploču poginulim pripadnicima posebnih jedinica policije u prostorijama Policijske uprave Kikinda, a potom je na Gradskom trgu kod spomen obeležja Tuga upriličen svečani program koji su organizovali Grad Kikinda i Udruženje "Srpski ratni veterani".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikodijević položio venac na spomen-obeležje na Straževici

Izvor: Blic, 24.Mar.2023

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević položio je danas venac na spomen-obeležje „Glasnik sa Straževice” povodom obeležavanja 24. godišnjice početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine.

Nastavak na Blic...

Odata pošta poginulim pripadnicima raketnih jedinica PVO u NATO bombardovanju

Izvor: Danas, 24.Mar.2023

Dan sećanja na stradale u NATO agresiji na Saveznu Republiku Jugoslaviju obeležen je danas komemorativnim skupovima u komandama, jedinicama i ustanovama Vojske Srbije i polaganjem venaca i cveća kraj spomen-obeležja poginulim pripadnicima Vojske Jugoslavije.  

Nastavak na Danas...

Da se ne zaboravi: U Kikindi obeležene 24 godine od početka NATO agresije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Mar.2023, 09:01

KIKINDA – Povodom obeležavanja 24 godine od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, položeni su venci na spomen ploču poginulim pripadnicima posebnih jedinica policije u prostorijama Policijske uprave Kikinda, a potom je na Gradskom trgu kod spomen obeležja ”Tuga” upriličen...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.