Glišić: Jasno je svima da je notorna laž u pitanju

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 11:34

Glišić: Jasno je svima da je notorna laž u pitanju

Predsednik IO SNS Darko Glišić oglasio se nakon što je KRIK objavio da je Veljko Belivuk na saslušanju rekao da je državni vrh od njega tražio razne usluge.

"Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dokaze", poručio je Glišić.

Prema njegovim rečima, da on nije predsednik Izvršnog odbora stranke i blizak saradnik predsednika, sigurno ne bi bio pomenut.

"Uostalom, sve ovo je pre nekoliko dana najavio ministar policije Vulin", naveo je Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GLIŠIĆ O ISKAZU VELJE NEVOLJE: To je notorna laž, napadaju one koji su ih uhapsili

Izvor: Blic, 22.Jul.2021

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić oglasio se nakon što je portal Krik objavio da je Veljko Belivuk na saslušanju u Tužilaštvu rekao da je državni vrh od njega tražio razne usluge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.