GUŽVE NA GRANICAMA: Na Horgošu čekanje 120, Kelebiji 180 minuta za izlaz

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA GRANICAMA: Na Horgošu čekanje 120, Kelebiji 180 minuta za izlaz

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije putnička vozila na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju 120 minuta, a na Kelebiji 180 minuta. Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije putnička vozila na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju 120 minuta, a na Kelebiji 180 minuta.Na Batrovcima na ulazu, autobusi, čekaju 45 minuta, a na ulazu 30 minuta, saopštio je AMS S.Na Gostunu na ulazu čekaju 60 minuta, dok za teretna vozila nema zadržavanja.U popodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i prvim večernjim satima očekuje se dodatno pojačan saobraćaj na prilazima gradova i većih naseljenih mesta.Nevreme je u prethodnom danu otežalo saobraćaj na putevima u planinskim predelima centralne i zapadne Srbije.Saobraćaj je i danas na pojedinim pravcima usporen jer još uvek ima manjih nanosa zemlje i mulja na kolovozu, opasnost od odrona je sada veća, ali su prisutna i novonastala oštećenja na putevima posle nevremena.Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višečasovna zadržavanja na Horgošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2019

U toku dana na graničnom prelazu Horgoš se i do četiri časa čeka na ulazu i izlazu iz zemlje, s tim da se situacija menja iz sata u sat...Sezona je godišnjih odmora, pa je i putnika sve više na graničnim prelazima između Srbije i Mađarske...Kilometarske kolone i višečasovna čekanja su uobičajena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.