FSS: A tim je prioritet

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: "A" tim je prioritet

Zbog "A" reprezentacije sredstva koja FSS dobija od Evropske fudbalske unije (UEFA) upotrebiće se za obnavljanje stadiona Partizana i Crvene zvezde.

Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije (FSS)saopštio je da je "A" reprezentacija prioritet u radu i da ćesredstva Evropske fudbalske unije (UEFA) upotrebiti za obnavljanjestadiona Partizana i Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvezde.

Sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao predsednik FSS Tomislav Karadžić, održana je danas u Staroj Pazovi, navodi se u saopštenju na sajtu Saveza.

Na sednici je jednoglasno konstatovano da je "A" reprezentacijaprioritet u radu i da je sve podređeno uspešnom startu ukvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine i plasmanu ekipe naturnir u Francuskoj.

Takođe, izraženo je zadovoljstvo dobrim rezultatima mlađih selekcija, ali je selektorima i rukovodstvu svih kategorija naloženo da analiziraju situaciju i prošire takmičarsku bazu kako bi spremno dočekali predstojeće utakmice.

Članovima Odbora za hitna pitanja predočen je precizan plan zapristup Dopunskom fondu Uefa i namenskim ulaganjima FSS.

"Odlučeno je da, po odobrenju korišćenja sredstava, ona buduusmerena u obnavljanje osvetljenja na stadionu Crvene zvezde postandardima Uefa i promenu travnate podloge na stadionu Partizana. Pretoga, delegirani predstavnike Uefe će doći u posetu FSS, obavitistručnu analizu i dati mišljenje, pa će biti određen redosledposlova i dinamika radova", navodi se u saopštenju.

Ističe se da će Sudijska komisija FSS u utorak analizirati suđenje nautakmicama petog kola Super lige Srbije, koje su odigrane prošlogvikenda.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.