FOTO: Kako stranački vojnik izveštava šefa stranke sa sednice

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Kako stranački vojnik izveštava šefa stranke sa sednice

Biljana Ilić Stošić, narodna poslanica SNS iz Kragujevca, prisustvovala je jučerašnjoj sednici Skupštine grada i, kako je zabeležio fotoreporter "Blica", za to vreme slala SMS-ove predsedniku stranke Aleksandru Vučiću.

Prenosila mu je šta se dešava. Ilić Stošić nije odbornica u gradskom parlamentu, a u republičkoj skupštini je članica Odbora za pravosuđe, državnu i lokalnu samoupravu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Podsetimo, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović je juče razrešen dužnosti odlukom većine odbornika Skupštine grada na sednici po hitnom postupku. Odbornici Skupštine grada Kragujevca glasali su tajno o smeni vlasti u ovom gradu.

Sednica na kojoj je na dnevnom redu bila smena predsednika Skupštine i gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića Verka, počela je teatralnim dolaskom iz karantina kandidata za novog gradonačelnika Radomira Nikolića.

Odbornici su stigli autobusom iza opštine i zauzeli svoja mesta, a dočekala ih je muzika. Na samom početku sednice je za govornicu izašao Vladan Vučićević, samostalni odbornik i zasedanje otvorio pesmom koju je sam napisao na temu gradske vlasti u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.