Evropska unija obezbedila je četiri miliona evra za program podrške inkluziji Roma

Izvor: Beta Video, 21.Sep.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska unija obezbedila je četiri miliona evra za program podrške inkluziji Roma

BEOGRAD - Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizovala je potpisivanje Sporazuma o saradnji sa 11 gradova i opština (Kučevo, Beočin, Bač, Leskovac, Kuršumlija, Vrnjačka Banja, Bujanovac, Sombor, Pećinci, Lebane i Surdulica), koji će biti podržani prilikom izrade urbanističkih planova za uređenje romskih podstandardnih naselja. Ukupna vrednost izrade predviđenih planova je više od 11 miliona dinara, donacija Evropske unije iznosi 7.5 miliona, dok lokalne samouprave izradu planova kofinansiraju sa 3.5 miliona dinara. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Potpisani ugovori za uređenje romskih naselja u 11 gradova

Izvor: Danas, 21.Sep.2018

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) potpisala je ugovore sa 11 gradova i opština koji će dobiti podršku prilikom izrade urbanističkih planova za uređenje romskih naselja. Članak Potpisani ugovori za uređenje romskih naselja u 11 gradova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.