Elizabeta Kanalis depresivna zbog raskida s Klunijem

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabeta Kanalis depresivna zbog raskida s Klunijem

O tome kako se oseća posle raskida sa Džordžom Klunijem Elizabeta Kanalis nije htela da govori. Ipa, njeni roditelji prekinuli su tišinu.

el - Elizabeta je jako depresivna. Razgovarala sam s njom i jako je tužna, ali takve stvari se dešavaju- izjavila je Elizabetina majka Bruna.

Ona je prvi put upoznala Džordža Klunija na Sardiniji prošle godine kada ga je Elizabeta dovela na upoznavanje s roditeljima.

- "On je vrlo fin čovek, jako je zabavan. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nam je lepo, ali stalno su nas paparaci fotografisali, a mi nismo navikli na to- rekla je tada Bruna.

Elizabetin otac, doktor Ćezare Kanalis priznaje da mu je žao što slavni glumac neće postati deo njegove porodice.

- "Sigurno bi bio dobar zet, ali moja ćerka je ta koja odlučuje- rekao je Ćezare.

Džordž i Elizabeta objavili su medijima prošle nedelje da raskidaju vezu. O razlozima se za sada samo nagađa.

Italijansko izdanje časopisa "Vanity Fair" nedavno je objavilo da je Elizabeta pre nekoliko dana bila kod Klunija u njegovoj vili na jezeru Komo. Starleta je navodno želela da razgovara s njim i reši neke stvari.

- S njom je bio njen pas, a ona je mnogo pušila- rekao je izvor.

Povezane vesti: Raskinuli Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.