Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2023, 12:05

EU pozdravlja dogovor iz Ohrida, poziva Beograd i Prištinu na brzo ispunjenje obaveza

Evropski savet podržaće, na samitu u Briselu koji se održava danas i sutra, dogovor Beograda i Prištine postignut u Ohridu o Implementacionom aneksu sporazuma o normalizaciji odnosa i pozvaće obe strane da "brzo i u dobroj veri" ispune obaveze, navodi se u nacrtu zaključaka samita EU u koji je Tanjug imao uvid.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Prvo napredak u sprovođenju sporazuma o Kosovu, pa tek onda pomak za pristupanje Srbije EU

Izvor: Danas, 23.Mar.2023

Evropski savet na samitu u Briselu koji se održava danas i sutra, pozdraviće dogovor Beograda i Prištine postignut u Ohridu o Implementacionom aneksu sporazuma o normalizaciji odnosa i pozvaće obe strane da "brzo i u dobroj veri" ispune obaveze. Međutim odluka da li će se i kako sa Srbijom napraviti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.