ERDOGAN UPERIO PRSTOM NA DŽONSONA, PA PORUČIO: Ovo je sramota za nas Bajden uleteo da gasi vatru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 18:12

ERDOGAN UPERIO PRSTOM NA DŽONSONA, PA PORUČIO: "Ovo je sramota za nas" Bajden uleteo da gasi vatru (VIDEO)

U Madridu je održan samit NATO-a, kome su, naravno, prisustvovali lideri zemalja učesnica. Na marginama događaja sastali su se predsednici SAD i Turske Džo Bajden i Redžep Tajip Erdogan, koji su se našalili na račun britanskog premijera Borisa Džonsona.

- Ovo je sramota za nas - rekao je Erdogan, pokazujući na britanskog premijera. Na snimku koji se našao na društvenim mrežama, primetna je dvosmislena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džonsonova reakcija na ono što je čuo.

Nakon toga, političar je kažiprstom pokazao i na Erdogana, pokušavajući da nešto kaže kao odgovor. Bajden je smirio situaciju.

#NATOSummit British Prime Minister Boris Johnson is heard speaking Turkish during a brief interaction with Türkiye's President Recep Tayyip Erdogan and US President Joe Biden in Madrid pic.twitter.com/3MahDVozL8

— ANADOLU AGENCY (@anadoluagency) June 29, 2022

- Ovo je šala, šala, smiri se Borise - rekao je američki predsednik. Onda su se sva trojica smejala.

Na samitu članice NATO-a usvojile su novi strateški koncept organizacije, prema kojem se Rusija doživljava kao pretnja, a Kina kao konkurent. Pročitajte više o ovome u članku Javnog servisa vesti.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba
Pogledaj vesti o: NATO skup,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.