Dveri predlažu da majčinstvo bude zanimanje

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri predlažu da majčinstvo bude zanimanje

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović kritikovao je danas aktuelnu vlast jer, kako je ocenio, nema nikakvu pronatalitetnu, ni porodičnu politiku. Dveri su povodom Međunarodnog dana porodice predložile 10 mera među kojima je i ta da se majčinstvo prepozna kao zanimanje.

Boško Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije čestitajući Međunarodni dan porodice, rekao da je osnovni cilj delovanja Dveri kao političke organizacije da zastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << porodičnu politiku i da doprinese stvaranju države koja će uvažavati porodicu.

Zato predlažu 10 mera, među kojima je i ta da se majčinstvo prepozna kao zanimanje, da se nezapsolenim majkama sa troje i više dece daje mesečna nadoknada, i da radno vreme vreme bude od 7 do 15 časova, kako bi majke i očevi mogli da usklade poslovne i poriodične obaveze.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Boško Obradović predlaže: Majčinstvo da bude zanimanje!

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2017

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović predložio je danas, povodom Međunarodnog dana porodice, deset mera, među kojima je i ta da majčinstvo bude uvršteno kao zanimanje...Boško Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije čestitajući Međunarodni dan porodice, rekao da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.