Boško Obradović predlaže: Majčinstvo da bude zanimanje!

Izvor: BKTV News, 15.Maj.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Obradović predlaže: Majčinstvo da bude zanimanje!

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović predložio je danas, povodom Međunarodnog dana porodice, deset mera, među kojima je i ta da majčinstvo bude uvršteno kao zanimanje.

Boško Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije čestitajući Međunarodni dan porodice, rekao da je osnovni cilj delovanja Dveri kao političke organizacije da zastupa porodičnu politiku i da doprinese stvaranju države koja će uvažavati porodicu.

Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predlažu 10 mera, među kojima je i ta da se majčinstvo prepozna kao zanimanje, da se nezapsolenim majkama sa troje i više dece daje mesečna nadoknada, i da radno vreme vreme bude od 7 do 15 časova, kako bi majke i očevi mogli da usklade poslovne i poriodične obaveze.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.