Dragan Marković: Jedinstvena Srbija podržava Maju Gojković

Izvor: N1 televizija, 06.Jun.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković: Jedinstvena Srbija podržava Maju Gojković

Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će JS podržati predlog da funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković bude ponovo izabrana za predsednicu Skupštine Srbije.

"Ona je veoma dobro predsedavala i ono što je za nas iz JS važno je da je to bilo na demokratski način i da smo svakog poslednjeg četvrtka u mesecu imali predstavnike vlade koji su odgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na pitanja poslanika", rekao je Marković na sednici skupštine.

On je predložio i da se ubrza izbor Maje Gojković, jer "Srbija nema vremena da čeka".

"Ja sam siguran da mi koji mislimo dobro Srbiji, nećemo dozvoliti da bilo ko sa minusom bude izabran za predsednika parlamenta", dodao je on.

Marković je ocenio da je konstitutivna sednica u petak počela loše, jer građani drugačije očekuju od parlamenta.

Zamenica šefa poslaničke grupe Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski takođe je najavila da će ta partija podržati izbor Maje Gojković.

Ona je ocenila i da je predsedavajući i najstariji poslanik Dragoljub Mićunović na "nedemokratski način" prekinuo sednicu u petak, 3. juna.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dragan Marković: JS predlaže da se ubrza izbor Gojković za predsednicu skupštine

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2016

Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da će JS podržati predlog da funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković bude ponovo izabrana za predsednicu Skupštine Srbije..."Ona je veoma dobro predsedavala i ono što je za nas iz JS važno je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.