Dončeva: Građanima Balkana potrebna alternativa, a ne kontra ruskom narativu

Izvor: VOA, 12.Maj.2020, 04:17

Dončeva: Građanima Balkana potrebna alternativa, a ne kontra ruskom narativu

“Rusija teži da uspori evroatlantske integracije Balkana. Da produbi podele među stanovništvom za šta se koristi problemima koji su na tom području već bili prisutni“, kaže u razgovoru za Glas Amerike Tihomira Dončeva, autorka publikacije „Istraživanje ruskog narativa u medijima Zapadnog Balkana“, dela studije pod nazivom „Ruski otisci u informacionom okruženju Zapadnog Balkana“, koju je u aprilu objavio Centar izuzetnosti NATO za stratešku komunikaciju (STRATCOM).

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji u Srbiji koji prednjače u širenju ruskog narativa

Izvor: VOA, 12.Maj.2020

Mediji koji preuzimaju i distribuiraju iste ili slične sadržaje Sputnjika Srbija postoje širom područja Zapadnog Balkana - bilo da se radi o onima koji se nalaze na margini ili, pak, popularnim medijima. U publikaciji "Istraživanje ruskog narativa u medijima Zapadnog Balkana" pobrojani su oni koji...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.