Dodik uručio stipendiju za školovanje Biljani Čekić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 16:44

Dodik uručio stipendiju za školovanje Biljani Čekić

Predsedavajući i srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik, uručio je danas stipendiju za školovanje Biljani Čekić, devojčici koja je odigrala ulogu Dare u filmu "Dara iz Jasenovca".

Biljanin otac, Radovan Čekić, rekao je da je dogovorena stipendija u iznosu od 100 evra za osnovno obrazovanje, 200 evra za srednje obrazovanje i 350 evra za studiranje.

Čekić je ocenio da će to mnogo olakšati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << život njegove kćerke i uticati na njenu budućnost i zahvalio institucijama RS, prenosi RTRS.

Biljana Čekić je rekla da još nije odlučila koju srednju školu će upisati, ali da bi volela da studira na Fakultetu dramskih umetnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.