Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2020, 20:45

Dodik nakon sastanka: Već sutra razrješenje kadrova DNS-a koji prave probleme

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je nakon sastanka koalicionih partnera u Banjaluci da je DNS donio ishitrenu odluku o napuštanju koalicije, ali da partije iz vladajuće koalicije tu odluku poštuju. On je najavio da će već sutra, ili najkasnije u utorak početi s razrješavanjem kadrova DNS-a koji "prave probleme".
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Od sutra smena kadrova DNS koji "prave problme"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2020

U Banjaluci je večeras održan sastanak vladajuće koalicije u Republici Srpskoj, nakon izlaska Demokratskog narodnog saveza (DNS) iz tog partnerstva, a lider SNSD Milorad Dodik najavio je da će već sutra, ili najkasnije u utorak, početi s razrešavanjem kadrova DNS-a koji "prave probleme"...Dodik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.