Dodik najavio za subotu uvođenje vanrednog stanja u Republici Srpskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik najavio za subotu uvođenje vanrednog stanja u Republici Srpskoj

Od subote u Republici Srpskoj biće uvedeno vanredno stanje, a odluku o tome doneće Narodna skupština RS na posebnoj sednici, najavio je danas srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik.

"Srpska je na vreme počela da sprovodi oštre mere, međutim zbog neodgovornih pojedinaca epidemija se širi. Zbog toga neophodno je uvesti vanredno stanje", rekao je Dodik u obraćanju javnosti.

Najavio da će u subotu biti održana posebna sednica parlamenta na kojoj će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se brže donositi mere u vezi zakona.

"Mere karantina su bitno smanjile broj ljudi koji dolaze. Osnovna stvar je da bukvalno trčimo za svima koji su imali kontakte sa zaraženim kako bismo sagledali stanje testiranjem", rekao je Dodik.

Istakao je i da mere policijskog časa daju značajne efekte.

"Potrebna nam je još veća podrška stanovništva", poručio je Dodik, prenela je RTRS.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SLEDE JOŠ OŠTRIJE MERE Srpska uvodi vanredno stanje, a evo šta to KONKRETNO ZNAČI

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Narodna skupština će u subotu doneti odluku o proglašenju vanrednog stanja u Republici Srpskoj, najavio je srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.