Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2021, 22:52

Dodik: Tokom februara očekujemo dovoljno vakcina da krene opšta vakcinacija

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da očekuje da će tokom februara Republika Srpska dobiti dovoljno vakcina da može krenuti sa opštom vakcinacijom koja će biti dobrovoljna i besplatna.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Sa antipatriotskom opozicijom RS ne bi trajala ni šest mjeseci

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2021, 10:27

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da bi volio da postoji okupljanje svih političkih aktera u Republici Srpskoj oko važnih nacionalnih tema, ali da vidi da to nije tako. On je izrazio uvjerenje da, ukoliko stranci zajedno sa antipatriotskom i antinacionalnom ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dodik: U januaru rast prihoda, slijedi značajan investicioni ciklus

Izvor: Capital.ba, 06.Feb.2021

BANJALUKA – Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je ponosan na sve što Republika Srpska radi u ekonomskom smislu, kao i na činjenicu da je u januaru naplaćeno 10 odsto više prihoda nego u istom mjesecu prošle godine, koji je bio rekordan. Milorad Dodik...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.