Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2021, 15:12

Dodik: Stvoreni uslovi da entiteti i narodi otpočnu razgovor

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa nerezidentnim ambasadorom Izraela za BiH Noa Gal Gendlerom o političkim prilikama u BiH i ocijenio da su se stvorili uslovi da entiteti i konstitutivni narodi otpočnu razgovor o ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Stvoreni uslovi da entiteti i narodi počnu razgovore o budućnosti BiH

Izvor: Danas, 20.Apr.2021

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci, na sastanku sa nerezidentnim ambasadorom Izraela Noom Galom Gendlerom, da su stvoreni uslovi da entiteti i konstitutivni narodi BiH otpočnu razgovor o budućnosti zemlje.

Nastavak na Danas...

Dodik: Politički dijalog o mogućim rješenjima u BiH ne može biti zaustavljen

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021, 12:41

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da politički dijalog o mogućim situacijama i rješenjima u BiH ne može biti zaustavljen, te da se danas živi u "jednoj nakaradnoj situaciji".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.