Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2021, 19:02

Dodik: Srpska i njeni predstavnici učinili sve da vakcine budu kupljene

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik zahvalio je Kini za vakcine "sinofarm" koje su danas stigle u Republiku Srpsku čije su institucije i njeni predstavnici na niovu BiH, kako je istakao, učinili sve da one budu kupljene.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SZO će uskoro da odobri Sinofarm vakcine, to me raduje" Dodik istakao da su Srpska i njeni predstavnici učinili sve da vakcine budu kupljene

Izvor: Blic, 05.Maj.2021

Raduje me što u istom danu dobijamo kineske vakcine "Sinofarm" i saznajemo da će one u narednih sedam dana dobiti sertifikat Svetske zdravstvene organizacije da se mogu koristiti u celom svetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.