Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2021, 12:18

Dodik: Prva liturgija u Manastiru Miloševac važan događaj za pravoslavlje

PRIJEDOR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je današnja prva liturgija u Manastiru Miloševac kod Prijedora, koju je služio Njegova svetost patrijarh Porfirije, veoma važan događaj za čitavu regiju, Srpsku pavoslavnu crkvu (SPC) i pravoslavlje u cjelosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Prva liturgija u manastiru Miloševac je važan događaj

Izvor: B92, 23.Okt.2021

Prijedor -- Srpski član Predsedništva Milorad Dodik izjavio je da je prva liturgija u manastiru Miloševac, koju je služio patrijarh Porfirije, važan događaj za celu regiju...Dodik je podsetio da je ovde pre 300 godina srušen manastir, ali da to zemljište koje se zvalo Crkvina na svu sreću niko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.