Dodik: Nismo želeli da propustimo priliku da ugostimo Novaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 16:07

Dodik: Nismo želeli da propustimo priliku da ugostimo Novaka

Srpski član Pedsedništva BiH i predsednik Organizacionog odbora turnira "Adria tour - Banjaluka" Milorad Dodik izjavio je da će sve biti spremno za veliki spektakl.

"Za ovaj događaj smo formirali Organizacioni odbor, okupili smo se jer nismo hteli da propustimo priliku da u Banjaluci održimo ovako važan događaj. Hvala Novaku, njegovoj porodici, njegovoj Fondaciji na činjenici da ce među tri grada na Balkanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja će organizovati spektakl biti i Banjaluke. Prihvatili smo da obezbedimo sve uslove i spremno dočekamo turnir. Pretpostavka je da se moraju obezbediti standardi jer ćemo ugostiti najveće svetske igrače, Novak je broj jedan i sve se mora pripremiti na najbolji način" rekao je Dodik, prenosi portal Srpskainfo.

Predsednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović kažže da Banjaluku očekuje jedan od najvećih sportskih događaja u njenoj istoriji, da će to biti najveći spektakl koji je Republika Srpska imala.

Predsednica Republike Srpske ŽŽeljka Cvijanović zadovoljna je zbog činjenice da će prvi teniser sveta igrati meč u Banjaluci.

"Zadovoljstvo što ćemo nakon ovog teškog perioda korone imati veliku spektakularnu stvar. Očekujemo dosta posetilaca, ali svakako je posebno značajno što Republika Srpska dolazi na poziciju da organizuje nešto što smo sanjali, a što nije bilo ranije ostvarivo. Zahvaljujući Novaku i porodici, ovo je sada više nego san i nešto što će se ostvariti", rekla je Cvijanović.

Regionalni Adria Tour startovao je prošlog vikenda u Beogradu, ovog vikenda turnir se održava u Zadru, dok će u Banjaluci biti na programu 3. i 4. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik: Nismo hteli da propustimo priliku da ugostimo Novaka

Izvor: B92, 16.Jun.2020

Srpski član Pedsedništva BiH i predsednik Organizacionog odbora turnira Adria tour Banjaluka Milorad Dodik izjavio je da će sve biti spremno za veliki spektakl..."Za ovaj događaj smo formirali Organizacioni odbor, okupili smo se jer nismo hteli da propustimo priliku da u Banjaluci održimo ovako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.