Dodik: Međunarodna zajednica već 25 godina ruši Dejtonski sporazum

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Međunarodna zajednica već 25 godina ruši Dejtonski sporazum

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da je programska deklaracija Stranke demokratske akcije samo nastavak "Islamske deklaracije" Alije Izetbegovića. Članak Dodik: Međunarodna zajednica već 25 godina ruši Dejtonski sporazum se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lazar Ristovski se zalaže za nastavak filma Kralj Petar Prvi

Izvor: Danas, 20.Sep.2019

Producent i glavni junak filma "Kralj Petar Prvi" Lazar Ristovski izjavio je danas u Leskovcu da bi trebalo napraviti nastavak tog filma kako bi se zaokružila priča o veličanstvenoj pobedi u Prvom svetskom ratu u kome je srpska vojska imala veliku ulogu. Članak Lazar Ristovski se zalaže za nastavak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.