Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2021, 13:57

Dodik: Izetbegović otkrio kakvi Srbi su prihvatljivi za njega i SDA

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da u izjavi Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod" vidi vjekovni kompleks konvertitstva i izdaje koju su Izetbegovići počinili napuštajući pravoslavlje, da bi sačuvali imovinu, te da je jasno kakvi su Srbi prihvatljivi za Izetbegovića i SDA.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za lidera SDA "Srbi su loš narod": Dodik poručuje da je Izetbegović zarobljen u viševekovnoj mržnji prema svemu što je srpsko

Izvor: Blic, 23.Jan.2021

Srpski član i predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da u izjavi Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod" vidi vekovni kompleks konvertitstva i izdaje koju su Izetbegovići počinili napuštajući pravoslavlje da bi sačuvali imovinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.