Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2023, 19:04

Dodik: Britanska obaveštajna služba koristi tragedije da destabilizuje Srbiju

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je jasno da se stradanje dece i građana u dve nezapamćene tragedije u Srbiji zloupotrebljava i koristi za eliminisanje vlasti predsednika Aleksandra Vučića, koji istrajava sve ovo vreme na srpskom stanovištu koje, nažalost, uvek povlači i silne rizike i lične žrtve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik izneo optužbu ko stoji iza protesta u Srbiji i sa kojim ciljem

Izvor: Danas, 06.Jun.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je veoma jasno da se dve nezapamćene tragedije u Srbiji, u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu, u kojima su žrtve bili deca i mladi ljudi, zloupotrebljavaju i koriste za eliminisanje vlasti predsednika Aleksandra Vučića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.