Đurić se povlači u ilegalu: Neće biti izjava, feljtona, razvlačenja po blatu

Izvor: Blic, 23.Mar.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić se povlači u ilegalu: Neće biti izjava, feljtona, razvlačenja po blatu

Bojan Đurić, potpredsednik LDP, najavio je danas da napušta politiku i gasi svoj nalog na Tviteru, na kome je bio jedan od najaktivnijih političara.

Đurić, za kog se spekuliše da je podneo ostavku na potpredsedničku funkciju u stranci, na društvenoj mreži Tviter obavestio je javnost da se politikom više neće baviti.

"Bio sam potpredsednik LDP, dosađivao sa TV. U Zemunu sam osvojio 4,2 odsto, u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 3,35 odsto. Moj rezultat. Za to ne trebam da ostanem to", napisao je Đurić.

On je putem Tvitera želeo da prekine spekulacije da odlazi u NDS Borisa Tadića, što je doživeo kao uvredu, i naveo da su sumanute ideje da treba da vodi stranku.

"Od mene neće biti izjava, feljtona, razvlačenja po blatu. Nisam idiot. Nije politika jedino čime ljudi mogu da se bave. Posebno ne na silu", napisao je Đurić.

Dojučerašnji funkcioner LDP i narodni poslanik rekao je da se više neće vraćati na Tviter i da su današnji tvitovi bili "samo način da prekine sve besmislene spekulacije".

"Da ne razvlačimo...da se konačno pozdravimo, sto se TW tiče...hvala i čuvajte mi TW :) ", dodao je Đurić.

"Blic" je danas objavio da lidera LDP Čedomira Jovanovića napuštaju trojica njegovih bliskih saradnika - Bojan Đurić, Mlade Bašić i Ivan Andrić.

Pročitajte još Raspad sistema u LDP: Đurić napustio Jovanovića

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐURIĆ NAPUŠTA POLITIKU I LDP: Neće davati izjave, gasi Tviter nalog!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2014

Dojučerašnji funkcioner LDP i narodni poslanik rekao je da se čak više neće vraćati ni na Tviter i da su današnji tvitovi bili "samo način da prekine sve besmislene spekulacije"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.