Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić na Kosmetu uprkos zabrane Prištine

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić boravi danas na Kosovu i Metohiji uprkos tome što su mu ulazak u južnu srpsku pokrajinu zabranile vlasti u Prištini.

"Nešto ovde ne vidim nikoga od tih koji su govorili o zabranama. Na Kosmetu radim normalno svoj posao. Mi ovde stvaramo uslove za život našeg naroda, nikome ne smetamo, želimo saradnju i normalan život za sve ljude", rekao je Đurić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << novinarima u Leposaviću.

Đurić je istakao da je o boravku na Kosovo i Metohiju obavijestio međunarodne predstavnike.

On je naveo da se ponaša potpuno drugačije od onih koji misle da mogu da govore jezikom mržnje, jezikom sukoba i jezikom stvaranja problema na Kosmetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.