Đurić na Kosovu uprkos zabrani Prištine

Izvor: Mondo, 15.Apr.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić na Kosovu uprkos zabrani Prištine

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić boravi danas na Kosovu i Metohiji uprkos zabrani ulaska u pokrajinu od strane vlasti u Prištini.

Foto: Screenshot/Youtube

Đurić je u izjavi novinarima u Leposaviću rekao da radi svoj posao normalno i da je o boravku na Kosovo i Metohiju obavestio međunarodne predstavnike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
“Nešto ne vidim ovde nikoga od tih koji su govorili o zabranama, ja sam na KiM, radim svoj posao normalno. Nama je u interesu i mi ovde stvaramo uslove za život našeg naroda, nikome ne smetamo, želimo saradnju, želimo normalan život za sve ljude na KiM”, rekao je Đurić.

On je istakao da se ponaša potpuno drugačije od onih koji misle da mogu da govore jezikom mržnje, jezikom sukoba i jezikom stvaranja problema na KiM.

Đurić nije jedini zvaničnik iz centralne Srbije kome su kosovske vlasti minulih dana zabranile ulazak na Kosovo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić otišao na Kosovo uprkos zabrani

Izvor: B92, 15.Apr.2016

Leposavić -- Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić boravi danas na Kosovu i Metohiji uprkos zabrani ulaska u pokrajinu od vlasti u Prištini...Đurić je u izjavi novinarima u Leposaviću rekao da radi svoj posao normalno i da je o dolasku na Kosovo i Metohiju obavestio međunarodne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.