Đorđević: Tužilaštvo da hitno reaguje u slučaju siledžijskog ponašanja Boška Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 16:55

Đorđević: Tužilaštvo da hitno reaguje u slučaju siledžijskog ponašanja Boška Obradovića

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Zoran Đorđević istakao je da je nasilničko, bahato i skandalozno ponašanje lidera opozicione stranke „Dveri“ Boška Obradovića za svaku osudu i da niko od građana Republike Srbije ne sme da trpi njegov teror, dodavši da po tom pitanju Tužilaštvo treba hitno da reaguje, u okviru svoje nadležnosti.

- Fizički napadi, nasilјe i cepanje odeće narodnim poslanicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gest kojeg bi se svako normalan i kulturan stideo, a ne ponosio kao Boško Obradović. Međutim, od čoveka poput njega, koji je ubeđen da je ovo jedini način za dobijanje političkih poena, ništa drugo ne možemo ni da očekujemo, ali svakako kao država možemo da stanemo na put ovakvim scenama koje u narodu samo izazivaju nelagodu i strah - rekao je Đorđević i dodao da je u Srbiji fašizam davno iskorenjen i da nikada ne smemo dozvoliti da se on ponovo vrati u našu zemlјu.

Kako je naveo, čoveku, poput Obradovića, koji ne poštuje najviše zakonodavni organ u Republici Srbiji, koji napada narodne poslanike i fizički se obračunava sa ministrima nikako nije mesto u Narodnoj skupštini, već u zatvoru, kao ni njegovim pristalicama koji su pozivali na linč i ubistvo predsednika i na silovanje njegove dece i porodice.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.