Đilas: Bojkot izbora otpor ludilu, u Srbiji se namračilo, samo što ne pada

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Bojkot izbora otpor ludilu, u Srbiji se namračilo, samo što ne pada

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je da je bojkot neophodan zato što ne može da se prihvati da je "nenormalnost u kojoj živimo nešto normalno".

"Otpor ludilu u kome živimo. Kad ljudi prestanu da budu šikanirani zbog svog mišljenja, kad ih ne budu ucenjivali, kada Srbija bude mogla da čuje one koji drugačije misle onda ćemo govoriti o izborima", rekao je Đilas, u autorskom tekstu za Politiku, izdanje od nedelje.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << "do tada izbora u Srbiji nema, pa samim tim, u nečemu što ne postoji ne možemo da učestvujemo".

"One koji nas i dalje vređaju i potcenjuju podsećam na stih poznate pesme koji glasi: Ko ne sluša buru slušaće oluju. A u Srbiji se bogami namračilo. Baš. I samo što ne krene da pada", naveo je Đilas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas od lista „Alo“ traži da objavi presudu u njegovu korist

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Sep.2019, 13:21

Predsednik opozicione Stranke slobode i pravde (SPP) Dragan Đilas zatražio je u nedelju da dnevni list "Alo" objavi u celini presudu koja je doneta u njegovu korist, a kojom je, kako je rekao, utvrđeno da je oklevetan u tekstu tog lista u cilju diskreditacije. Đilas je novinarima ispred redakcije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.