Diploma Ivice Tončeva na proveri

Izvor: Press, 22.Feb.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diploma Ivice Tončeva na proveri

U inspekciji nisu mogli da iznesu druge detalje, a ministar Žarko Obradović pre nekoliko dana je najavio da će prosvetna inspekcija utvrditi sve elemente vezane za pisanje medija da je Tončev falsifikovao diplomu na Prištinskom inverzitetu.
Prema pisanju pojedinih medija Tončev, savetnik za nacionalnu bezbednost premijera Ivice Dačića, na sumnjiv način je došao do diplome Građevinskog fakulteta u Prištini.

"Blic" je pre desetak dana pisao da je dobio kopiju tog dokumenta u čijem dnu je kao dekan potpisan profesor doktor Slobodan Barać, koji je za taj list negirao da je ikada bio zaposlen na tom fakultetu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Obradović: Inspekcija proverava navode o diplomi Tončeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2013

NOVI SAD -..Prosvetna inspekcija proverava da li su istiniti navodi u medijima o tome da je savetnik premijera Srbije Ivica Tončev, na sumnjiv način stekao diplomu Građevinskog fakulteta u Prištini, na kojoj je, kako je ranije izveštavano, kao dekan potpisan profesor Slobodan Barać koji je negirao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.