Devenport: Ne mogu ništa da kažem, obratite se premijeru

Izvor: Press, 11.Jun.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devenport: Ne mogu ništa da kažem, obratite se premijeru

Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport rekao je danas da ne može da komentariše navode premijera Aleksandra Vučića da pojedini strani ambasadori u Srbiji vode negativnu kampanju protiv Vučić i njegove porodice.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Davenport bez komentara o Vučiću

Izvor: B92, 11.Jun.2014

Beograd -- Majkl Davenport rekao da ne može da komentariše navode Aleksandra Vučića da pojedini ambasadori u Srbiji vode negativnu kampanju protiv Vučića i porodice..."Ja lično ne mogu ništa da kažem. Morate da se obratite premijeru, to je njegova tvrdnja", rekao je šef Delegacije EU u Srbiji...

Nastavak na B92...

Devenport: Samo premijer može da objasni svoje navode

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2014

- Ja lično ne mogu ništa da kažem. Morate da se obratite premijeru, to je njegova tvrdnja - rekao je šef Delegacije EU u Srbiji, povodom navoda da pojedini strani ambasadori vode negativnu kampanju protiv predsednika Vlade Srbije i njegove porodice

Nastavak na Telegraf.rs...

Devenport: Pitajte Vučića da pojasni svoje tvrdnje

Izvor: Beta Video, 11.Jun.2014

BEOGRAD - SSef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport danas je predložio novinarima da od premijera Srbije Aleksandra Vučića zatraže objašnjenje za tvrdnju da neki strani ambasadori pritiskaju medije da vode kampanju protiv predsednika srpske vlade. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.