Izvor: Istinomer.rs, 14.Mar.2022, 20:45

Desetina građana Srbije kaže da su aktivisti partija vlasti vršili pritisak na njih

Najveći broj građana ocenjuje da se stanje demokratije u Srbiji u poslednjih pet godina poboljšalo, nešto više od polovine građana veruje isključivo provladinim medijima, a skoro polovina ne zna da se 3. aprila održavaju i parlamentarni izbori. Takođe, desetina građana Srbije kaže da su aktivisti partija vlasti vršili pritisak na njih ili na nekoga iz njihovog okuženja da izađu na izbore ili da glasaju za neku stranku, pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << najnovije Crtino istraživanje stavova građana o predstojećem izbornom procesu.
The post Desetina građana Srbije kaže da su aktivisti partija vlasti vršili pritisak na njih appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori u Srbiji: Funkcionerska kampanja i medijski "mehuri"

Izvor: VOA, 15.Mar.2022, 05:35

BEOGRAD - Do parlamentarnih, predsedničkih i lokalnih izbora u Srbiji ostalo je još tri nedelje, a predizborna kampanja je trenutno u senci rata u Ukrajini. Nevladine organizacije koje prate izborni proces, konstatuju funkcionersku kampanju, medijsku dominaciju vlasti u odnosu na opoziciju, a jedan...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.