Radikali u centru Beograda delili Šešeljeve knjige (VIDEO)

Izvor: Beta, 04.Sep.2021, 12:35

Radikali u centru Beograda delili Šešeljeve knjige (VIDEO)

Srpska radikalna stranka (SRS) organizovala je danas u centru Beograda besplatnu podelu knjiga čiji je autor lider SRS Vojislav Šešelj. Kako je agenciji Beta rekao potpredsednik radikala Miljan Damjanović, veliki broj okupljenih gradjana na štandu SRS je "dokaz da narod voli da sluša Šešelja i da čita njegove knjige". "Nakon prve podele knjiga u Beogradu 12. juna i zaista velike jagme i pozitivnog raspoloženja u gradjanstvu koji su prihvatili dela našeg lidera, mi smo doneli odluku da Beogradjane nagradimo sa još 10.000 knjiga medju kojima su i novi naslovi koji opisuju političko stanje u zemlji kao i pojedine lidere što opozicionih što režimskih stranaka", naveo je Damjanović.Dodao je da su radikali "vrlo zadovoljni" odzivom gradjana na današnju akciju.Ceo video materijal možete preuzeti OVDE.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Damjanović (SRS): Dokaz da narod voli da sluša Šešelja i da čita njegove knjige

Izvor: Beta Video, 04.Sep.2021

BEOGRAD - Kako je agenciji Beta rekao potpredsednik radikala Miljan Damjanović, veliki broj okupljenih gradjana na štandu SRS je ``dokaz da narod voli da sluša Šešelja i da čita njegove knjige``. ``Nakon prve podele knjiga u Beogradu 12. juna i zaista velike jagme i pozitivnog raspoloženja u gradjanstvu...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.