Dačić za sutra sazvao Kolegijum parlamenta: U 9 časova o Predlogu zakona o ministarstvima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 11:40

Dačić za sutra sazvao Kolegijum parlamenta: U 9 časova o Predlogu zakona o ministarstvima

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za sutra u 9 časova Kolegijum parlamenta, kao i novu sednicu na kojoj će se raspravljati o Predlogu zakona o ministarstvima.

Kolegijum Skupštine Srbije čine predsednik parlamenta, potpredsednici i šefovi poslaničkih grupa.

Predlog zakona o ministarstvima predviđa da će Vlada Srbije imati 21 ministarstvo, među njima i tri nova - Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za brigu o porodici i demografiju, Ministarstvo za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog, kao i Ministarstvo za brigu o selu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prvoj sednici Skupština će razmatrati Predlog zakona o ministarstvima

Izvor: Danas, 23.Okt.2020

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić sazvao je Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2020. godini, za subotu 24. oktobar, sa početkom u 10 časova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.