Dačić sutra i prekosutra u Moskvi

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sutra i prekosutra u Moskvi

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić boraviće od 31. marta do 1. aprila u radnoj poseti Rusiji tokom koje će razgovarati sa ministrom spoljnih poslova te zemlje Sergejom Lavrovom i drugim zvaničnicima.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije, u okviru nastavka redovnih susreta sa zvaničnicima na visokom i najvišem nivou, Dačić će razgovarati i sa ministrom odbrane Sergejem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Šojguom i potpredsednikom ruske vlade i kopredsednikom srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju Dmitrijem Rogozinom.

Ministar Dačić sastaće se i sa mitropolitom Ilarionom.

Razgovori u Moskvi biće posvećeni realizaciji dogovora postignutih u susretima predsednika Rusije Vladimira Putina sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem 10. marta i premijerom Aleksandrom Vučićem 29. oktobra prošle godine.

Ministar Dačić i ruski zvaničnici razgovaraće o zajedničkim projektima u ekonomskoj i investicionoj sferi, kao i o saradnji na međunarodnom planu.

I rusko Ministarstvo spoljnih poslova je ranije danas najavilo Dačićevu posetu, navodeći da on dolazi na poziv Lavrova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dačić danas i sutra u Moskvi

Izvor: Studio B, 31.Mar.2016, 08:50

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić boraviće danas i sutra u radnoj poseti Rusiji, tokom koje će razgovarati sa ministrom spoljnih poslova te zemlje Sergejom Lavrovom i drugim zvaničnicima...Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije, u okviru nastavka redovnih susreta sa...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.