Dačić socijalistima: Birajte me za predsednika ako mislite da vam trebam

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić socijalistima: Birajte me za predsednika ako mislite da vam trebam

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je danas članove svoje stranke da ga na Kongresu SPS 22. decembra izaberu za predsednika stranke ukoliko misle da im treba, a ne - kako je reako - "da bi ostvario svoje ambicije".

On je na konferenciji Gradske organizacije SPS Beograd kazao da kadrovske promene ne bi smele da budu na štetu jedinstva stranke.

"Ja sam ambicije ostvario: od 1990. sam u politici, od 1991. sam član GO SPS, od 1992. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sam neprekidno biran za poslanika, predsednik sam partije 12 godina, bio sam premijer, ministar unutrašnjih, a danas spoljnih poslova. Ne treba mene da birate da bih ispunio svoje ambicije, već me birajte ako mislite da vam trebam, a iskreno da vam kažem, iskoristite me bolje", poručio je Dačić.

On je kazao da je SPS "!stranka duboke tradicije" s "ideologijom duboko ukorenjenom u istoriji srpskog naroda".

"Mi smo naslednici komunista, odnosno Socijalsticke radničke partije Jugoslavije osnovane 1919. godine u Beogradu, i zato u aprilu naredne godine treba da obeležimo 100 godina od osnivanja tog pokreta",kazao je Dačić.

Lider socijalista je kazao da prava mera SPS nije ni šest ni 10 odsto glasova građana, već da postiže mnogo bolje rezultate na izborima.

Beogradska organizacija socijalista danas je jednoglasno podržala kandidaturu Dačića za predsednika stranke.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić o vanrednim izborima: Dobri za stranke, loši za državu

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje vanrednih parlamentarnih izbora u ovom trenutku nije dobro za državu i da će to zavisiti od dalje političke situacije u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.