Dačić razgovarao sa šefom diplomatije Kube o borbi protiv korona virusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao sa šefom diplomatije Kube o borbi protiv korona virusa

Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić i ministar inostranih poslova Кube Bruno Rodrigez Parilja razgovarali su danas, telefonski, o modalitetima saradnje u oblasti zdravstva i dogovorili nastavak komunikacije radi što efikasnije borbe protiv virusa COVID-19.

Dvojica ministara su razmenili informacije o merama koje dve države preduzimaju sa ciljem eliminacije ove pošasti i što efikasnije pomoći obolelima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Dačić je informisao kubanskog kolegu da Vlada Srbije aktivno radi na vraćanju srpskih državljana koji su ostali zarobljeni u inostranstvu usled prekida međunarodnog avio-saobraćaja i pandemije COVID-19, među kojima je bila i grupa od oko 30 naših državljana koji su sa Кube vraćeni u Srbiju preko Moskve.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sa šefom kubanske diplomatije o pandemiji

Izvor: RTS, 26.Mar.2020

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je telefonom sa ministrom inostranih poslova Republike Kube Brunom Rodrigesom Pariljom. . Glavna tema razgovora bila je pandemija Kovida-19. Dvojica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.