Dačić primio ambasadora Estonije u oproštajnu posetu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Sep.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić primio ambasadora Estonije u oproštajnu posetu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Estonije na nerezidencijalnoj osnovi iz Talina Danijela Erika Šaera, a sagorvornici su potvrdili da su bilateralni odnosi Srbije i Estonije dobri i bez otvorenih pitanja, i ukazali na mogućnost intenziviranja saradnje u svim oblastima, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Dačić je izrazio zahvalnost ambasadoru Šaeru na uspešnoj saradnji, kao i na njegovom doprinosu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i ličnom zalaganju za unapređenje bilateralnih odnosa Srbije i Estonije. Istakao je da je tokom mandata ambasadora Šaera intenziviran politički dijalog na visokom nivou.

Dačić je takođe zahvalio na principijelnoj podršci koju Estonija pruža Srbiji u procesu evropskih integracija a ambasador ;Šaer je istakao da će Estonija ostati pouzdan partner Srbiji i ubuduće nastaviti da pruža takvu podršku, navodi se u saopštenju.

Ambasador Estonije zahvaio je Dačiću na odličnoj i bliskoj saradnji ostvarenoj sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić primio u oproštajnu posetu ambasadora Slovenije

Izvor: Beta Video, 18.Sep.2018

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Slovenije u Srbiji Vladimira Gaspariča. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.