Dačić i Jovanov: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Izvor: RTS, 27.Mar.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Jovanov: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Predsednik SPS-a Ivica Dačić i potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov posetili su Šabac i u razgovoru sa građanima poručili da je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će od nje stvoriti jaku, poštovanu i stabilnu zemlju, a da Srbija može da bude stabilna samo ako Aleksandar Vučić pobedi na izborima. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ivica Dačić je naveo da Srbija može da bude jaka samo koliko je stabilna, a može da bude stabilna samo ukoliko Vučić pobedi na izborima.

"Veoma je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će stvoriti jednu jaku i poštovanu zemlju koja će imati snage da odbrani nacionalne i državne interese, da sprovodi ekonomske reforme. Srbija može da bude jaka samo koliko je stabilna, a može da bude stabilna samo ukoliko Vučić pobedi na izborima", poručio je lider SPS-a.
Istakao je da je svaka druga opcija u stvari opcija destrukcije, pometnje ili zavitlavanje države, rekao je Dačić.
Ponovio je da je SPS doneo odluku da podrži Vučića kao zajedničkog kandidata, te da nema stranačkih razlika između SNS-a i SPS-a u tom smilu, već zajedno nastupaju jer smatraju da je to u najboljem interesu Srbije.
Pozvao je sve članove SPS-a i one koji su želeli da glasaju za njega da glasaju za Aleksandra Vučića, jer je to, kako je rekao, glas za SPS, ali i glas za budućnost Srbije.
Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov rekao je da je Vučić čovek koji ima rezultate, za razliku od svih drugih koji nemaju rezultate i program.
"Ni ideju šta bi radili da sutra, ne daj bože, dođu u priliku da vode Srbiju", rekao je Jovanov. 

Vučić je, dodao je, čovek koji je Srbiju spasao bankrota, otvorio 55 fabrika, 130.000 radnih mesta i 138 kilometara novog auto-puta, stvorio Srbiji prijatelje "na istoku, zapadu i na severu i jugu". 
"Zato je važno da ga podržimo i jasno i glasno kažemo da želimo Aleksandra Vučića na čelu Srbije, da se put razvoja i stabilnosti Srbije nastavi i da Srbija bude ono što je nekad bila, dobra, poštovana i uspešna zemlja", rekao je potpredsednik SNS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.